wtorek, 14 lutego 2017

Najprostsza pasta fasolowa

Witajcie kochani,



W końcu jakiś post w tematyce kulinarnej! Dziś przedstawię Wam najprostszą pastę z czerwonej fasoli, którą śmiało możecie posmarować świeże pieczywo :)


Składniki:

puszka czerwonej fasoli (bez zalewy)
3-4 łyżeczki koncentratu pomidorowego
papryka słodka i ostra

pieprz
sól 



Wszystkie składniki blendujemy do uzyskania dość gładkiej masy. I tyle :) Jest to naprawdę banalny przepis i nie trzeba do niego żadnych zdolności kucharskich.


Pasta jest przepyszna! Mam nadzieję, że skorzystacie z tego szybkiego przepisu i będziecie się nią zajadać :)

Buziaki, Emilka

15 komentarzy:

  1. nigdy nie jadłam, chętnie wypróbuję:D

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniaam pysznie wygląda, muszę wypróbować <3

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda pysznie :) Dzisiaj taką zrobię :)

    Obserwuję i zapraszam do siebie: zafrikooo.blogspot.com :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Nie przepadam za fasolkà ale pasta wyglada apetycznie :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Chętnie wypróbuję ten przepis ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. nie lubię fasoli ani nic fasolowego...

    OdpowiedzUsuń
  7. O fajnie, nie wiedziałam, że można ją przygotować bez podgotowania fasolki(czy też podsmażenia) :) spróbuję:)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Jest to bardzo prosty i smaczny przepis, bez gotowania :)

      Usuń